Over ons

Awesome Image

Erenbv Bouwbedrijf bouwt, renoveert en onderhoud uw woning of bedrijfspand precies volgens uw wensen. Daarmee bezorgen wij jarenlang woon- en werkplezier. Wij combineren ouderwetse degelijkheid met innovatieve creativiteit. Daarbij staat de wens van de klant voorop. Ons werk is pas klaar als de klant 100% tevreden is.

Al sinds 1995 zijn wij actief in heel Nederland. Elke opdrachtgever is uniek en heeft zijn specifieke wensen. Daarom levert onze vaste ploeg enthousiaste ambachtslieden enkel maatwerk. Zij begeleiden elk bouwproces persoonlijk van begin tot eind. Uw huis wordt een thuis en uw werkplek een prettige plek om te verblijven.

Who we are

Eren BV. Daarbij onderscheiden wij ons graag van de traditionele ontruimer. Wij denken mee met onze klanten. Dat uit zich in onze hele dienstverlening. Komen wij bijvoorbeeld nog spullen van waarde tegen waar de familie overheen heeft gekeken, dan gaan die gewoon weer terug naar de opdrachtgever.

Biografie

Erenbv is een merk en werd oorspronkelijk in 2015 opgericht door Hakan Akbulut uit Utrecht,Het persoonlijke contact met mensen is zowel voor Hakan Akbulut erg belangrijk. Daarbij onderscheiden wij ons graag van de traditionele Bouwbedrijf. Wij denken mee met onze klanten.
Awesome Image

Ontvang uw gratis consult

Wij zijn een bedrijf dat ontwerp- en bouwdiensten voor u biedt, van de eerste schetsen tot de uiteindelijke constructie.